Profiel van Hetty

Hoi hoi, mijn naam is Hetty Ik ben een weduwe van 54 jaar uit Amersfoort
Ruim 2 jaar geleden is mijn man overleden na een lange tijd ziek te zijn geweest.
Natuurlijk zat het er al een hele tijd aan te komen maar als het dan zo ver is, is het toch wel ineens heel definitief hoor.
De klap kwam daardoor ook nog best hard aan.
Ook voor mijn twee kinderen, en mijn kleinkinderen is het een beste dreun geweest en het heeft dan ook wel even geduurd voor we allemaal een beetje konden functioneren.
Na de nodige tijd van rouw en opkrabbelen hebben we nu allemaal de draad weer aardig opgepakt en ben ik is voorzichtig om me heen aan het kijken wat het leven verder nog te bieden heeft.
Samen met een vriendin trek ik er nog wel eens opuit om leuke dingetjes te doen maar toch ga je na een tijdje ook het lekkere knuffelen, het gezellig samen zijn en de erotiek missen hoor.
Tot aan het ziekbed van mijn man hadden we een bruisend leven en ondernamen van alles, ook de erotiek had een belangrijke plaats in ons leven maar dat is dus nu allemaal voorbij.
Mede door die redenen ben ik dan ook opzoek naar een maatje om mijn leven weer wat meer kleur te geven en die gaatjes op te vullen die zijn achter gebleven.
Omdat ik niet weet of de kinderen hier al wel aan toe zijn wil ik het graag wel discreet houden, uiteraard bied ik ook discretie.

Stuur EX HE naar 3010

Liefs xxx Hetty